VEGAN PROTEIN 500GR.

VEGAN PROTEIN 500GR.

1,900.00 RSD

  • Visok sadržaj proteina iz graška i pirinča
  • Bez soje, šećera i laktoze
  • Samo 73kCal po serviranju
Šifra proizvoda: amg-14506 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Jedinstvena formula veganskog proteina je uravnotežena mešavina proteina graška i pirinča, dva od najboljih izvora biljnih proteina, koji su lako sverljivi i brzo se apsorbuju u telu. Takođe je bogata BCAA  aminokiselinama, koje su posebno važne za oporavak i obnovu mišićnih vlakana nakon intenzivnog fizičkog napora. Protein iz pirinča je odličan izvor biljnih proteina i posebno je dragocen za ljude koji pate od netolerancije na laktozu.

Prednost mešavine biljnih proteina Vegan Proteina je u tome što je pogodna za svakoga sa netolerancijom na laktozu ili gluten, jer ne sadrži ništa od toga, za razliku od tradicionalnih proteina surutke. Ako ste uvek imali teškoća u pronalaženju proteina koji odgovara vašem životnom stilu, sada ste našli pravi!
Veganski protein je takođe idealan za ljude koji žele da izgube težinu ili žele da održe mišićnu masu. Ne sadrži šećer, a svaka porcija ima samo 73 kalorije!

Ukusi: Vanila, Čoko-mafin i Crveno voće.  U napomeni možete naglasiti koji ukus želite. U slučaju da tog ukusa nema trenutno na stanju, kontaktiraćemo vas.
Pakovanje: 500 g.
Preporučena upotreba: Jedna dozirna merica razmućena u 2dl vode.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: