VEGAN PROTEIN WAFER

170.00 RSD

– 100% Vegan
– bez laktoze
– 30% protein iz graška i pirinča

Šifra proizvoda: amg-21893 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Vegan Protein Wafer je napravljen od proteina smeđeg pirinča i žutog graška. Žuti grašak je komponenta prirodno bogata esencijalnim aminokiselinama, a smeđi pirinač je izvor proteina sa visokim nutritivnim vrednostima. Sadrže vrlo malo masti i ugljenih hidrata, ove namirnice su savršene za ljude koji žele da izgube težinu. Pored toga, ovi sastojci su hipoalergeni i ne sadrže laktozu, što ih čini visoko svarljivim izvorom proteina.

Proteini su efikasni i za razvoj i rast mišića, ali i za opšte zdravlje mišića. Međutim, unos proteina je takođe prikladan za gubitak težine. U stvari, proteini će podstaći gubitak masne mase i obrnuto održavaju nemasnu masu. Smeđi pirinač i žuti grašak su takođe komponente povrća koje pomažu u smanjenju nivoa šećera u krvi. Pored toga, protein iz smeđeg pirinča pružiće vam osećaj sitosti.

Vegan Wafer sa svojom teksturom nalik je na vafle i ukusnim ukusom lešnika pružiće vam onaj puni osećaj koji će vam sprečiti želju i pomoći vam da održite svoju težinu. Bogata je korisnim hranljivim materijama, Vegan protein Wafer može se jesti tokom dana. Bilo nakon treninga tako što ćete iskoristiti prednosti metaboličkog prozora ili jednostavno tokom dana uživajući u zdravoj i ukusnoj užini.

Pakovanje: 35 grama

Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]