VitargON

VitargON

3,800.00 din.

VitargON Pure Energy ,  Ukus: Pomorandza

Neto masa: 1500gr

Velicina porcije: 50 gr

Broj porcija po pakovanju: 30

Postizanje idealnih rezultata u oblikovanju tela zahteva intenzivan trening koji moze znacajno da smanji rezerve glikogena akumuliranog u misicima i u jetri, sto posledicno dovodi do pojacanih katabolickih procesa. Da biste ovo sprecili neophodno je dopuniti energetske rezerve na brz, dugotrajan i regularan nacin. VitargON je proizvod koji je u potpunosti (100%) baziran na ugljenim hidratima koji dolaze iz kukuruza koji se mogu okarakterisati visokim nivoom varenja, dok su njegove posebne frakcije poseduju diferencirano vreme apsorpcije, zbog cega je energija dopunjena odmah nakon unosa kao i u narednom vremenskom periodu. Osim toga, VitargON je ojacan sa L-arginine-om koji je odgovoran za povecanu proizvodnju azot-oksida, koji utice na brzi i efikasniji transport hranljivih materija do misicnih celija.

NACIN UPOTREBE: Prva porcija (50 g sa vodom) pre treninga. Druga porcija odmah posle treninga. Za vreme dugotrajnih fizickih aktivnosti preporucuje se uzimanje preparata i tokom treninga.

Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-12753 Kategorije: ,
You've just added this product to the cart: