WHEY SPORT PROTEIN 700GR

AKCIJA

WHEY SPORT PROTEIN 700GR

1,850.00 RSD 1,750.00 RSD

– 87,5% koncentrata proteina surutke
– stimuliše izgradnju mišića
– pomaže u održavanju mišićne mase
– odlični ukusi

Šifra proizvoda: amg-16339 Kategorije: , ,

Opis

Whey Sport Protein je koncentrat sa visokom biološkom vrednošću koji se koristi za nadoknadu nedostatka visokokvalitetnih proteina u ishrani.
Intenzivni treninzi su ogroman izazov za vaše telo, pa je nakon svakog treninga mišićima potreban oporavak. Kao glavni gradivni elementi ljudskog tela, proteini su neophodni svakom sportisti pre, tokom i posle treninga. Proteini potpomažu rast mišića i poboljšavaju oporavak mišićnog tkiva nakon intenzivnog treninga.
Svojom visokom biološkom vrednošću i brzom apsorpcijom, Sport Whey Protein, koncentrat proteina surutke omogućiće efektivan oporavak mišića nakon treninga, te stimulisati izgradnju mišićne mase onemogućavajući katabolizam. Proteini surutke su odličan izvor BCAA (esencijalne aminokiseline razgranatog lanca) koje pored uloge u sintezi proteina imaju značajnu energetsku ulogu.
Pored pozitivnog uticaja na izgradnju mišića proteini surutke deluju i antimikrobno i imunomodulatorno, a mogu imati i antioksidativni efekat.

Preporučena upotreba: Od 1 do 3 porcije dnevno. Jedna porcija od 30g proizvoda rastvorenog u 250ml vode ili mleka. Najbolje je koristiti ujutro, popodne između obroka, kao i nakon treninga.

Neto masa:
Veličina porcije: 30g
Broj porcije:

[Total: 0   Average: 0/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: