BCAA EAA STRONG 400GR.

2,450.00 RSD

– sprečava razgradnju mišića
– potpomaže u izgradnji mišićnog tkiva
– brži oporavak, viši nivo energije
– 99% iskoristljivost
– brza apsobrpcija

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-13828 Kategorije: ,

Opis

EAA Strong je preparat koji u osnovi sadrže razgranate aminokiseline a to su: leucin, isoleucin i valin. Ove aminokiseline spadaju u red esencijalnih aminokiselina sto znači da ih je neophodno unositi u organizam putem hrane ili suplemenata jer ljudski organizam nije u mogućnosti da ih sam proizvede.
Kada organizam izložimo pojačanom fizičkom naporu a da pritom ne unosimo dovoljnu količinu pomenutih aminokiselina, dolazi do razgradnje mišićne mase tj. procesa katabolizma. Tako da u pogledu izgradnje i očuvanje mišićne mase ne postoje važnije aminokiseline od BCAA.
EAA Strong takođe stimuliše proizvodnju ćelijske energije i promoviše ćelijsku popravku. Inicira stvaranje kritičnih enzima neohodnih za zdravo varenje. Posebno su važne za one koji se nosi sa bilo kojim oblikom fizičkog i mentalnog stresa, uključujući intenzivne treninge, povrede ili operacije.
EAA Strong se preporučuje i rekreativcima a i sportistima koji su izloženi intenzivnijim i napornijim treninzima.
Iskoristljivost je 99%, znatno više od hrane i proteinskih prahova. Lako za uzimanje i brzu apsorpciju u toku ili posle treninga. EAA Strong nudi odmah dostupnu zalihu kritičnih, hranjivih sastojaka za proizvodnju energije u vašem telu kada mu je to najpotrebnije.

Preporučena upotreba: jedna do dve porcije dnevno ( 1porcija-10g praha rastvoriti u 300ml vode ili soka)
– u dane odmora konzumirati jednu porciju ujutro posle buđenja
– u dane treninga konzumirati jednu porciju ujutro posle buđenja i jednu porciju odmah posle treninga

Pakovanje: 400g
Broj porcija: 40
Veličina porcije: 10g

Ocenite proizvod!
[Total: 2 Average: 5]