BCAA EAA STRONG 800GR.

AKCIJA

BCAA EAA STRONG 800GR.

4,900.00 RSD 3,800.00 RSD

BCAA EAA STRONG je pogodan za sportiste iz sportova izdrzljivosti i snage, za profesionalce ali i za sve one koji se rekreativno bave sportom, i sve koji zele da steknu ili odrze misicnu snagu ili masu. Mozete ga koristiti u bilo koje doba dana, narocito posle treninga za BRZI i KOMPLETNIJI oporavak. To je savrsen proizvod za svakoga ko zeli da izgradi cistu misicnu masu, spreci katabolizam misica, skine masne naslage ili da ima vise energije.

Bez obzira na vase godine ili nivo atletskih sposobnosti, svima su nam potrebne sve EAA da bismo izgledali, osecali se, i trenirali najbolje sto mozemo. BCAA EAA STRONG vam moze pomoci da to postignete!

Šifra proizvoda: amg-13832 Kategorije: ,

Opis

AKO CETE DA KORISTITE SAMO JEDAN PROIZVOD, OVO JE NAJBOLJI IZBOR!

Koja je razlika između BCAA (Amino Kiseline Razgranatog Lanca) i EAA (Esencijalne Aminokiseline)? I koje je bolje uzeti? Ovo je zaista trik pitanje jer BCAA (Leucin, Izoleucin, i Valin) su takodje tri od osam EAA. Dakle, sve BCAA su EAA, ali nisu sve EAA – BCAA.

Ovde je lista sa osam esencijalnih aminokiselina:

  • Metionin
  • Lizin
  • Fenilalanin
  • Treonin
  • Triptofan
  • Leucin (Razgranati Lanac)
  • Izoleucin (Razgranati Lanac)
  • Valin (Razgranati Lanac)

Leucin, Izoleucin i Valin nazivaju “razgranati lanac” jer za razliku od svih ostalih aminokiselina, njihova fizicka struktura je razgranata.

Ali koriscenje samo tri BCAA je dosta je nalik na tim sa samo tri kljucna igraca. Oni svakako mogu vrlo lako biti tri najvaznije pozicije, ali sigurno ne mogu ocekivati da dobiju bilo koju utakmicu bez ostatka tima.

Vazno je napomenuti da visoko kvalitetna, klinicki dokazana EAA formula kao sto je BCAA EAA STRONG sadrzi 50% BCAA i 40% ostalih pet, esencijalnih aminokiselina.

Tako da je to dobitna kombinacija!

Esencijalne aminokiseline (EAA) se nazivaju “esencijalne” jer organizam ne moze da ih proizvede, moraju se uneti kroz ishranu i / ili iz dodatnih izvora. Mnogi od nas ne jedu dovoljno hrane koja je bogata sa EAA, i jos mnogo vise njih ne apsorbuje ili ih ne moze  dobro iskoristiti. Kako starimo, sposobnost tela da izvlaci maksimum hranljivih sastojaka iz bilo kog izvora proteina opada i visak kalorija u ovom proteinu moze biti skladisten kao mast.

Dok su bodibilderi popularizovali upotrebu BCAA EAA za misicni rast i njihovo odrzavanje, svako moze imati koristi od njihove upotrebe! EAA stimulise proizvodnju celijske energije i promovise celijsku popravku. One iniciraju stvaranje kriticnih enzima neophodnih za zdravo (i kompletno) varenje. One su posebno vazne za one koji se nose sa bilo kojim oblikom fizickog ili mentalnog stresa, ukljucujuci intenzivne treninge, povrede ili operacije.

Posto su efekti EAA dobro prouceni, one nude nekoliko, naucno-dokazanih koristi.

EAA sprecava razgradnju misica tokom perioda intenzivnog fizickog i mentalnog stresa. 

EAA unapredjuje poboljsava i stiti mitohondrije, fabrike za proizvodnju energije nasih celija

EAA moze da suzbije glad i unapredi metabolizam.

Iskoristljivost je 99%; znatno vise od hrane ili proteinskih prahova

Rapidno se apsorbuje. Lako za uzimanje i brzo za varenje u toku ili posle treninga, BCAA EAA STRONG nudi  odmah-dostupnu zalihu kriticnih, hranljivih sastojaka za proizvodnju energije koji su potrebni vasem telu, kada su mu najpotrebniji!

Sadrze malo kalorija po serviranju

Unapredice sposobnost vaseg tela da sagoreva masti. Za razliku od pica natovarenih secerom, koriscenje BCAA EAA STRONG nece smanjiti metabolicke prednosti “intermittent-fasting” treninga.

[Total: 0   Average: 0/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: