BCAA Powder Maxler 420g

BCAA Powder Maxler 420g

2,890.00 RSD

– esencijalne aminokiseline L-leucin, L-izoleucin, L-valin
– povećavaju izdržljivost
– smanjuju umor i skraćuju vreme oporavka
– povećavaju i čuvaju mišićnu masu
– anabolično i antikataboličko dejstvo

Šifra proizvoda: amg-19206 Kategorije: , ,

Opis

BCAA (Branched Chain Amino Acids) čine tri aminokiseline razgranatog lanca: L-valin, L-leucin i L-izoleucin. Pošto su BCAA esencijalne aminokiseline, ljudski organizam ih ne može sintetisati, pa ih mora unositi hranom ili dodacima ishrani.
BCAA Powder aminokiseline su izuzetno popularne među sportistima i bodibilderima zbog svog jedinstvenog kapaciteta da promoviše anabolizam (rast mišića) i sprečava katabolizam (raspad mišića) izazvan intenzivnim treningom. Pružaju podršku vitkom mišićnom tkivu i imunološkom sistemu. BCAA su presudni za brzu izgradnju kvalitetnih mišića. Takođe povećavaju metaboličko gorivo i produžuju izdržljivost tokom vežbanja.
Uz glutamin, BCAA aminokiseline su prve koje “stradaju”. Uzimanjem BCAA aminokiselina sprečava se katabolizam i pokreće izgradnja mišića još u toku samog treninga kao i odmah nakon treninga.Takođe podstiču telo da troši msti a ne aminokiselina iz mišića, štedeći pri tome i mišićni glikogen. BCAA aminokiseline odlažu i pojavu “centralnog zamora” i mentalnih kriza omogućavajući maksimalne fizičke performanse tokom dugih i napornih treninga i takmičenja.

Način upotrebe: Izmešati 1 mericu (7 g) proizvoda sa 250 ml vode i tako konzumirati.

Pakovanje: 420g

Broj porcija: 60

Veličina porcije: 7g

Ukusi: Pomorandza, kisela Višnja, Jagoda-Kivi, Limun-Lajm, Zelena Jabuka

[Total: 1   Average: 5/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: