BETA ALANIN 300GR

BETA ALANIN 300GR

2,900.00 RSD

– za mišićnu masu
– poboljšanje performansi
– smanjenje zamora u mišićima
– produžava izdržljivost kod aerobnog i anaerobnog vežbanja

Šifra proizvoda: amg-19042 Kategorije: , ,

Opis

U toku vežbanja, pogotovo kada je trening visokog inteziteta telo akumulira veliku količinu vodonikovih jona što dovodi do naglog pada Ph vrednosti u mišićima, smanjuje snagu i brži zamor.
Uloga Beta Alanina je da dovede do visokih koncentracija karnozina u mišićima. Karnozin je molekul sastavljen od aminokiselina histidina i alanina koji deluje kao pufer pomažući da se održi optimalni mišićni Ph, čime odlaže pojavu zamora.Dovodi do poboljšanja fizičkih performansi u toku visoko intenzivnih treninga a ima i potencijalni učinak na povećanje čiste mišićne mase.
Osim bodibildinga i sportova snage, beta alanin moze biti koristan i u ostalim sportovima.

Preporučena upotreba: Pomešati 2 g praha (½ dozera) sa vodom, sokom ili drugim napitkom tri puta dnevno tokom dve nedelje u fazi punjenja. U zavisnosti od rasporeda treninga uzeti jednu porciju pre vežbanja, a preostale dve tokom dana. Nakon faze punjenja uzimati dve porcije dnevno, od kojih jednu treba uzimati pre vežbanja.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

[Total: 1   Average: 5/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: