BLACK BURN 90C

3,250.00 RSD

– 28 aktivnih sastojaka
– potpomaže bržem sagorevanju masti tokom treninga
– povećava enrgiju
– poboljšava koncentraciju
– sa dodatkom gvožđa, cinka, joda, hroma
– sa dodatkom kompleks vitamina B (B3, B5, B6, B9, B12)

Šifra proizvoda: amg-19032 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Black Burn BiotechUSA je složena termogena formula koja vam omogućava redukciju telesne težine odnosno mišićnu definiciju. Da bi ostvarili svoj cilj kao prvo potrebno je redukovati ishranu i kao potporu ubaciti kvalitetan trening. Tek onda na scenu dolaze dodaci ishrani između ostalog i sagorevači masti. Oni su tu da vam pomognu da ubrzate metabolizam, efikasnije trošite masti na treningu, ubrzaju detoksifikaciju organizma, da podignu vaše treninge na viši nivo, smanjuju apetit, izbacuju višak vode iz organizma.

Black Burn BiotechUSA svojim aktivnim sastojcima kao što su cink i holin doprinose normalnom metabolizmu masnih kiselina kao i normalnom metabolizmu masti. Za normalan metabolizam koji proizvodi energiju i smanjuje umor i iscrpljenost zaduženi su neki od vitamina koje ovaj proizvod sadrži, a to su niacin, pantotenska kiselina i vitamin B12. Gvožđe i jod koji se takođe nalazi u ovom preparatu doprinose održavanju normalnog mentalnog funkcionisanja. Za optimizaciju apetita zadužen je hrom koji ima ulogu u održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.

Black Burn BiotechUSA preparat sadrži i L-carnitine i L-tirozin, inozitol, CLA (konjugovana linolna kiselina), HCA (hidroksilimunska kiselina). Pored osnovnih vitaminskih i mineralnih kompleksa ovaj preparat sadrži i 11biljnih ekstrakata kao što su kajenski biber, crni biber, maslačak, list zelenog čaja, zelena kafa, indijske koprive…

Način upotrebe: Popiti 3 puta dnevno po 1 kapsulu sa 300ml-500ml vode 30 min pre obroka.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, osobama koje boluju od neke hronične ili akutne bolesti ili koriste bilo koju terapiju. Poslednju dozu u toku dana popiti najkasnije 4-6 sati pre spavanja. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Sadrži 90 kapsula

Ocenite proizvod!
[Total: 3 Average: 4.7]