Beta K

4,400.00 RSD

Beta Alanin i Kre Alkalin kombinacija dva trenutno vodeća preparata na svetskom tržištu.

Kao što svaki od njih pojedinačno veoma dobro deluje na dobijanje snage i definisanje mišićne mase, tako se pokazalo u određenim deseto nedeljnim studijama da je najbolje ova dva suplementa uzimati u kombinaciji. Razlog je veoma jednostavan: Beta Alanin intezitet treninga podiže skoro do maksimuma, značajno odlaže napor i iscrpljenost u toku visoko intezivnih napora i vidno smanjuje psihofizički zamor. KreAlkalyn pomaže u treninzima koji za cilj imaju da što više aktiviraju mišićna vlakna i da se što dublje prodre u mišiće. KreAlkalyn zbog svoje sposobnosti da reciklira ATP (poznatiji kao molekul snage), doprinosi da vežbač ima dodatnih od 3 do 6 ponavljanja u seriji! Dakle kombinacija ova dva suplementa je pun pogodak za sve one koji su rešili da krenu u ozbiljne trenige i da u što kraćem vremenskom periodu dobiju na snazi, masi i definiciji mišića, kao i da steknu takozvanu „snažnu izdržljivost“ toliko potrebnu u borilačkim disciplinama ili sportovima gde je izražen kontakt i duel u igri.

Beta KreAlkalyn je suplement posljednje generacije i preporučuje se svim ozbiljnijim vežbačima i sportistima kao i onima koji veoma temeljno i istrajno prilaze svojim treninzima.

(Više o Beta Alaninu i KreAlkalinu pročitajte u tekstovima koji detaljno opisuju ove suplemente)

Korišćenje: 4 kapsule dva puta dnevno, na dan treninga jedno serviranje(4 kapsule) pre podne a drugo serviranje pola sata pre treninga.

Sastav: Na 4 kapsule 1500 mg Beta Alanina i 1500 mg Kre Alkalina

Pakovanje: 200 kapsula

Šifra proizvoda: amg-12446 Kategorije: ,
Pregled korpe
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: