Horse Power X

Horse Power X

3,100.00 din.

Horse Power X je rimejk Ultimate Nutrition® -ovog originalnog revolucionarni pretrenažni dodatak, Horse Power®, koji je uspešno lansiran 2006. god. Od tada, Ultimate Nutrition je sveobuhvatno pregledao i primenio najnovija poboljšanja u nutritivnoj nauci da formulišu jednu od najnaprednijih pretrenažnih dodataka dostupnih za bodibildere i fitnes fanatike. Dok su mnogi pretrenažni prahovi razvijeni sa odlučnošću pronalaženja određenog cenovnog ranga do kojeg da uđu na tržište, Horse Power X je iznedren sa premisom spajanja najsavremenije nauku i najkvalitetnijih sastojaka koji će odoleti testu vremena. Ova moćna kombinacija 11 pojačivača premijum treninga će vam obezbediti gorivo da izgurate kroz treninge sa optimalnom energijom, maksimalnim dobitkom, i bez zaustavljanja.

Na osnovu jačine, ukusa i nauke, Horse Power X je sveobuhvatna mešavina od 11 pojačivača performansi svrstava ga među najviše dobro-zaokružene pretrenažne dodatke na tržištu danas. Ostavite vožnju nedeljom drugima. Pojačajte svoju rutinu i učinite Horse Power X deo vašeg trenažnog režima.

Horse Power X pre treninga u prahu dolazi u sledećim ukusima: Pink Lemonade i Blue Raspberry i odmah se rastvara u 2 dl vode.

Upotreba: Horse Power X doza može se prilagoditi tako da odgovara vašim ciljevima i trening nivoima:
Start (1 dozer/5 g), Turbo (2 dozera/10 g) i Pun gas (3 dozera/15 g). Svi sastojci iznosi navedeni gore su zasnovane na serviranju od 3 dozera.

Pakovanje: 225 gr.

Šifra proizvoda: amg-12442 Kategorije: ,

Opis

Vodeći napad je TORABOLIC™, specijalizovani ekstrakt piskavice. Pokretan TRIGIMANNOSE (standardizovan na 70%), 500 mg TORABOLIC (koristi se u kombinaciji sa treningom snage) je pokazao da značajno poveća kako čistu mišićnu masu za 2 kg i snage za 38,5 kg u toku 8-nedeljnog perioda u odnosu na sam trening snage (povećava za 0,5 kg i 21 kg, redom).

Pored vodećeg TORABOLIC, još 10 drugih ključnih sastojaka sačinjavaju Horse Power X formulu koja menja igru:

  • Beta-alanin (3,2 g) povećava nivoe Carnosine u mišićnom tkivu, čime poboljšava snagu i baferovanje mlečne kiseline da bi maksimalizovao prag ponavljanja-do-otkaza
  • Kreatin monohidrat (3,5 g), najviše proučava oblik kreatina, povećava snagu i nemasnu masu povećanjem stope regeneracije ATP, glavna izvora energije u telu
  • L-citrulin (3,0 g) pojačava vaskularnost, snagu i aerobnu proizvodnju energije tokom visokointenzivnog treninga, dok smanjenje bol u mišićima
  • Capsimax ™ (100 mg) povećava ishranom indukovanu termogenezu, čime pretvara višak kalorija u toplotu
  • Razberi-K ® (200 mg) podržava dijetom indukovanu termogenezu i proizvodnju energije
  • Dehidrirani kofein (250 mg) povećava budnost i usredsređenost, 250 mg je otprilike jednako količini od 44 ml kafe
  • Niacin (50 mg) stimuliše mišićnu proizvodnju energije i podržava zdrave zglobove
  • L-tirozin (500 mg) podržava kognitivne funkcije koje se obično umanjuje nakon fizičke i mentalne iscrpljenosti
  • Vitamini B6 (50 mg) i B12 (50 mg) metabolišu proteine i masti, dok pretvaranje ugljenih hidrata u šećer za energiju
[Total: 17    Average: 2.9/5]
You've just added this product to the cart: