CARNITINE LIQUIDE COMFORTABLE SHAPE 3000 500ML

CARNITINE LIQUIDE COMFORTABLE SHAPE 3000 500ML

1,890.00 RSD

– 3000 mg čistog L-karnitina
– pospešuje razgradnju masti i njihovo pretvaranje u energiju
– smanjuje zamor i upalu mišića
– za izgradnju mišićne mase i definicije
– posebno delotvoran pre aerobnog (kardio) treninga
– povećava snagu i izdržljivost
– poboljšava rad kardiovaskularnog sistema
– učestvuje u produkciji testosterona
– u tečnom stanju za bolju apsorpciju

Šifra proizvoda: amg-18858 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Maxler L-carnitine 3000 je najpogodniji i najukusniji način kojim možete dobiti čist L-karnitin. Uz ovaj preparat u tečnom obliku sigurno ćete postići lakšu, bržu i potpuniju apsorpciju L-karnitina.

Kada je u pitanju rast i razvoj, sagorevanje masti, povećanje energije i poboljšan otpor mišićnom zamoru, po tome je poznata amino kiselina L-karnitin.

L-karnitin kao sagorevač masti igra ključnu metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka telesne težine jer pomaže da se mast transportuje do mitohondrija gde se sagoreva u energiju. Karnitin ne sagoreva samo masne naslage, već njegovim dejstvom organizam dobija bogat izvor energije kada mu je to najpotrebnije.

Kada su u pitanju izdržljivost i snaga, klinička istraživanja su pokazala da L-karnitin podržava izvođenje sportskih aktivnosti i izdržljivost sportista tako što podiže energetski nivo organizma. Telo će se više osloniti na masnoće kao izvor energije. Sve to kombinovano sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, može da produži kapacitet vežbanja pre zamora.

L-karnitin je osnova za zdravu produkciju hormona, uključujući i anabolne hormone poput testosterona, zbog čega ga sportisti rado koriste za povećanje mišićne mase.

L-Carnitine je koristan u povećavanju produktivnosti i zdravlje srca. Poboljšava njegovu funkciju, stimulišući njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardio-vaskularnog sistema.

Način upotrebe i doziranje: konzumirati 25 ml čistog koncentrovanog napitka ili pomešati u 100ml vode jednom dnevno.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: