CHROMIC FUEL 100C

CHROMIC FUEL 100C

850.00 RSD

– povećanje čiste mišićne mase (bez masnih depoa) i definicije
– povećanje energije i izdržljivosti
– snižava nivo šećera, triglicerida, holesterola i masti uopšte
– kontrola gladi i smanjenje apetita kod gojaznosti
– sprečavanje visokog krvnog pritiska i održavanje kardiovaskularnog sistema

Šifra proizvoda: amg-18847 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Hrom zajedno sa insulinom učestvuje u metabolizmu ugljenih hidrata. Takođe pomaže da proteini stignu do mesta gde su potrebni. Hrom je esencijalni mineral koji se u našem organizmu nalazi u malim količinama, ali većina populacije ga ne unosi u dovoljnoj količini.Uzrok toga je u preradi namirnica pri kojoj se gubi hranljiva vrednost hrane.
Hrom pomaže pri regulaciji šećera u krvi, a samim tim smanjiće vam i osećaj gladi i želju za “lošom” visokokaloričnom hranom. Deluje i kao sagorevač, sprečava visok krvni pritisak, održava zdravlje kardiovaskularnog sistema i koristi se u lečenju šećerne bolesti (diabetes) uz redovne lekove.
Osim što pomaže insulinu da metaboliše masti i glukozu, hrom podstiče pretvaranje proteina u mišićnu masu, a šećera u energiju.On obezbeđuje veće količine šećera za energetsku produkciju, čime višestruko podiže nivo energije i izdržljivosti, a istovremeno ističe bezmasnu mišićnu masu, čime se postiže efekat tzv. mišićne definisanosti. Zato je omiljen dodatak ishrani svih sportista.

Upotreba: jedna kapsula dnevno uz jelo

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: