EXPRESS ENERGY GEL 80GR.

150.00 RSD

– za povećanje energije
– visok sadržaj ugljenih hidrata
– za nadoknadu energije tokom sportske aktivnosti koja iziskuje ogromnu energiju
– brzo se asorbuje
– lako se vari
– jednostavno za korišćenje u toku treninga ili takmičenja

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-19070 Kategorije: , , ,

Opis

Exspress Energy Gel je energetski gel koji služi za povećanje nivoa energije u organizmu i namenjen je pre svega sportistima koji se bave sportovima koji zahtevaju veliku izdržljivost. Zahvaljujući uravnoteženom odnosu tri vrste ugljenih hidrata, energizatorima, stimulansima i uravnoteženom kompleksu minerala, Exspress Energy Gel će vas odmah opskrbiti energijom za vaše naporne treninge ili takmičenja.

Jedan paket sadrži ukupno 36 g ugljenih hidrata) koji pružaju dovoljno energije za vaš trening, a takođe i kompleks stimulansa koji sadrže kofein (100 mg), taurin (2000 mg) i tirozin (750 mg) koji će vas napuniti za trening i snabdeti energijom. Uravnoteženi sadržaj minerala (kalijum 400 mg, magnezijum 75 mg, kalcijum 160 mg, natrijum 100 mg) odmah će nadoknaditi sve supstance potrebne za rad mišića koje su se izgubile znojenjem ili umorom i koje su neophodne za dobru funkciju mišića. Preporučljivo je uzimati ga u momentima kada osetite rapidan pad energije u toku vežbanja. Pakovanje je prilagođeno momentima korišćenja, jer je kesica zgodna za nošenje, a i lako se otvara.

Upotreba: 1 kesicu koristite 20-30 min pre treniga ili tokom treninga. Moguće je mešati sa 350ml vode. Potrošite ceo sadržaj nakon otvaranja.
Dnevna doza: 1 kesica

Ocenite proizvod!
[Total: 2 Average: 5]