Glucosamine & Chondroitin & MSM

3,200.00 RSD

  • Održava zdrave zglobove
  • Vraća gipkost hrskavici i regeneriše je
  • Jača tetive i ligamente
  • Brza sanacija povreda
  • Smanjuje bol
  • Prijatan voćni ukus

 

Šifra proizvoda: amg-12460 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Za nesmetano svakodnevno funkcionisanje i vežbanje potrebni su nam zdravi zglobovi i kičma. Zdravu kičmu, zglobove, tetive, ligamente i hrskavicu često podrazumevamo. Kada dodje do povrede, upale ili okoštavanja i nemogućnosti obavljanja dnevnih aktivnosti a naročito intenzivnih treninga, tek tada shvatimo koliko je važno njihovi zdravlje i pravilno funkcionisanje.

S godinama se gubi gipkost hrskavice, ali pored starenja postoji još aspekata koji imaju uticaj na njenu elastičnost: nasledni faktor, povrede, višak kilograma, bolesti zglobova kao što su osteoartritis, artritis, kao i sportovi opterećenja gde se javlja bol ili povreda.

Glukozamin, hondroitin i MSM su tri glavna sastojka koji brzo otkljanjaju povredu, smanjuju otok i bol, obnavljaju i vraćaju gipkost i otpornost zglobova i hrskavice. Glucosamine Chondroitin MSM je snažna matrica koja pomaže kod obnavljanja hrskavice i vraća prirodno stanje zglobova i pršljenova.

Ukoliko vam konzumiranje tableta predstavlja problem sada je dostupan Glucosamine Chondrotin MSM u prahu. Jednu mericu razmutite u čaši vode i dobićete osvežavajući voćni napitak za oporavak zglobova.

U zavisnosti od oštećenja, u roku od 2 do 8 nedelja bi trebalo da uočite prve rezultate.

Preporučuje se svima koji imaju bol ili ukočenost zglobova. Takođe može koristi sportistima pomažući u održavanje zdravlja zglobova i smanjujući stres od učestaljih ili neskladnih pokreta.

Glukozamin, hondroitin sulfat i MSM su supstance koje se prirodno nalaze u telu. Glukozamin je oblik amino šećera koji ima funkciju u formiranju i oporavaku hrskavice.

Hondroitin sulfat je deo velikog proteinskog molekula (proteoglikan) koji daje gipkost hrskavici, stimuliše proizvodnju kolagena i hijaluronske kiseline, i ima glavnu ulogu u podmazivanju zglobova i njihovom očuvanju.

MSM je resurs biološkog sumpora, koji je vodeća supstanca mnogih enzima, tkiva, hormona i proteina u telu. MSM ublažava upalu i bolove u zglobovima koji su izazvani osteoartritisom, reumatoidnim artritisom, umorom ili povredom. MSM smanjuje upalu i bol tako što izjednačava ćelijski pritisak.

Sastav po dozi:

1.500 mg Glukozamin Sulfata
1.200 mg Hondroitin sulfata
1.200 mg MSM-a

Upozorenje: Ako ste alergični na školjke ili ribu, pre nego što se odlučite za uzimanje, posavetujte se sa lekarom .

Pakovanje: 90 tableta
Upotreba: 3 tablete dnevno ili prema savetu stručnog lica.

Ocenite proizvod!
[Total: 2 Average: 5]