Premium Inosine

Premium Inosine

2,600.00 RSD

  • Obezbeđuje visok nivo energije
  • Izdržljivost
  • Poboljšava disanje, nivo snage i performanse
  • Podržava kardiovaskularni sistem i imunitet
  • Ima neuroprotektivna svojstva
  • Prekusor za proizvodnju ATP-a
Šifra proizvoda: amg-12462 Kategorije: ,
Pregled korpe

Opis

Inozin obnavlja ćelijsku energiju, sprečava ulazak mlečne kiseline u mišićne ćelije i podstiče sintezu proteina i transport kiseonika. To znači više snage, mase, brzine i eksplozivnosti. Bodi-bilderima u fazi mase i dizačima tegova inozin daje po nekoliko ponavljanja više, dok sportistima u raznim disciplinama (biciklizam, plivanje, veslanje, atletika) pomaže da u najtežim delovima, kao što su usponi i sprintevi, duže ostanu u zoni brutalnog napora i najvećih mogućih performansi. Inozin je odličan i u situacijama kad je srčani mišić preopterećen ili oslabljen. Ultimate Nutrition koristi isključivo hipoksantin ribozid, najkvalitetniji inozin na svetu, koji se proizvodi u Japanu.

Osim što se koristi za povećanje atletskih sposobnosti Inozin ima i neuroprotektivna svojstva. Smatra se da može da bude koristan kod povreda kičmene moždine, kao i posle moždanog udara. Podržava i kardiovaskularnu funkciju, pospešuje cirkulaciju krvi, što povećava protok krvi, a samim tim i količinu kiseonika koji stiže do mišića.

Ova prirodna supstanca može povećati sposobnost tela da prenosi kiseonik bez uticaja na kiseonik koji je vec u plućima, tako da telo može raditi jace i intezivnije. Kada se dostigne maksimalna stimulacija, inosin se pretvara u hranjive materije. Ultimate Nutrition Premium Inosine kapsule garantuju najviši potencijal, a i savršenog su kvaliteta. Premium Inosine ne samo da pruža energiju, nego takođe podržava brži oporavak mišića i istovremeno, pomaže telu da održi maksimalan tonus prilikom vežbanja i omogućava mišićima da se poboljšaju performanse.

Inozin je važan za postizanje vrhunskih rezultata kod sportista. Pospešuje rast i razvoj mišićne mase, poboljšava imunitet organizma, povećava otpornost na infekcije i ponaša se kao vazodilator (poboljšava protok krvi). Povećava snagu i izdržljivost, pa na taj način omogućava podizanje većih tereta. Inozin kao dodatak ishrani dobar je za postizanje vrhunskih rezultata u sledećim sportovima: atletika, biciklizam, bodibilding, boks, dizanje tegova, aerobik, fudbal, gimnastika, košarka, odbojka, plivanje, rvanje, skijanje.

Preporučena upotreba: 2 kapsule ujutru, i 2 kapsule 30 minuta pre treninga ili popodne, isključivo na prazan stomak. Kombinovati sa kreatinom, Kre-Alkalynom ili sa BetaK.

Pakovanje: 100 kapsula

Ocenite proizvod!
[Total: 0 Average: 0]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: