AKCIJA

PURE HYDRO PRO 1KG

3,300.00 RSD

Pure hydro pro 1kg

  • sadrži 90% proteina
  • bez šećera, laktoze, aspartmana
  • sa dodatkom glutamina, BCAA, l-argininom i enzimom
  • izuzetno brza apsorpcija
Šifra proizvoda: amg-17597 Kategorije: , ,
Očisti
Pregled korpe

Opis

Pure Hydro Pro se sastoji od hidrolizovanog izolata proteina surutke i izolata proteina surutke. Sadrži 88-90% proteina u zavisnosti od ukusa.
Izolat proteina surutke je dobijen postupkom kojim se iz mleka izvuku gotovo sami proteini a procentualno idu i do 94%.
Hidrolizovani izolat proteina surutke su proteini surutke koji su hidrolizacijom podeljeni na manje delove-peptide, zatim se peptidi preko mikrofiltera izoluju. Kao takvi se lakše i brže apsorbuju. Pored toga ima antimikrobno, imunološko i antioksidativno dejstvo. Takodje imaju dodatak amino kiselina razgranatog lanca (BCAA) neophodnih za normalan rast i povećanje mišićne mase, glutamina koji učestvuje u regulaciji acido-bazne ravnoteže, sintezi proteina, produkciji energije kao i produkciji D-glukoze i glikogena. Glutamin se smatra imunonutrijentom a isto tako može da ima i antioksidativnu aktivnost.

Preporučuje se osobama:

– koje imaju potrebu za povećanim unosom proteina
– profesionalnim sportistima i rekreativcima
– koje su netoleratne na laktozu

Pure Hydro Pro je odličan suplement za sve koje žele da izgrade čistu mišićnu masu i veoma je pogodan za vežbače koji ishranu baziraju na niskom unosu ugljenih hidrata. Ovim sastavom Pure Hydro Pro doprineće da vaši treninzi budu intenzivniji a odmor kvalitetniji.

Način upotrebe:
Jednu mericu (25g) pomešati sa 250ml hladne vode. U danima treninga konzumirati jednu porciju odmah nakon treninga a danima kada se ne trenira, uzeti jednu porciju ujutro nakon buđenja.
Pakovanje: 1kg
Serviranja: 40

Ocenite proizvod!
[Total: 0 Average: 0]

Dodatne informacije

Izaberite ukus

Raspberry, Chocolate, Vanilla