VEGAN PROTEIN 2KG

6,500.00 RSD

Protein iz biljnih izvora, sa kinoa brašnom, godži i akai bobicama, i zaslađivačima, u više ukusa.
Vanila-keks, čoko-cimet, šumski voće, lešnik, banana i kafa. Željeni ukus možete navesti u nepomeni.

Šifra proizvoda: amg-19807 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Vegan protein

° Veganski proteinski kompleks (grašak i pirinač) sa dodatim amino kiselinama
° Gluten free
° Bez laktoze* i šećera
° Bez konzervansa
° Aspartam free
° Dodatak zdravih namirnica
*Ukoliko se šejk pravi sa vodom

Moguće je biti vegan i sportista u isto vreme!

Ako želite da imate atletsko telo, a da pri tom održavate vegansku ishranu, neophodno je više pažnje, ali nije nemoguće. Mnogi strahuju, ako ne konzumiraju hranu životinjskog porekla, da će njihov trud biti beskoristan i da neće biti rezultata. mnogi uspešni sporisti dokazuju da to nije tačno. Možete biti vegan i imati mišićavo telo iako ste hranite isključivo hranom biljnog porekla. Rešenje je u kvalitetnoj proteinskoj suplementaciji.

Baza su pirinač i grašak.

Proteini biljnog porekla nisu kompletni, u odnosu na proteine zivotinjskog porekla. jer ne sadrže sve neophodne esencijalne amino kiseline za vaš oporavak. Proteinski kompleks koji sadrži razločite izvore biljnog proteina, zadovoljava kompletan lanac aminokiselina. Pirinčani protein koji sadrži manje lizina, je bogat amino kiselinama koje sadrže sumpor (metionin) i cistein, a protein graška sadrži manju količinu amino kiselina sa sumporom, ali je bogat lizinom.

Dodatak zdravih namirnica

Kinoa brašno – niži postotak ugljenih hidrata, za 16% veći postotakl proteina, sadrži minerale gvoždje, kalijum, kalcijum i magnezijum.
Akai bobice u prahu – pomeže biljoj apsorpciji kiseonika.
Godži bobice u prahu – sadrži 8 esencijalnih amino kiselina, bogate vitaminom C, afrodizijačko dejstvo.

Jedan servis (25 g) sadrži:

° 19 g proteina
° 106 kcal
° amino kiseline:
* 1390 mg L-glutamina
* 650 mg L-arginina.

Namena: Dodatak ishrani u prahu na bazi biljnih proteina uz dodatak aminokiselina.

Sadržaj aktivnih sastojaka U 100 g proizvoda U dnevnoj dozi (25 g) %PDU*
Izolat proteina graška 40 g 10 g **
Proteini pirinča 33 g 8,25 g **
L-glutamin 5700 mg 1425 mg **
L-arginin 3200 mg 800 mg **

*PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen.

Sastojci: izolat proteina graška; proteini pirinča; L-glutamin; arome; pojačivač arome: glicin i njegove natrijumove soli; L-arginin; emulgator: lecitin (iz soje); kinoa brašno (1,6%); zgušnjivači: karagenan, natrijum-karboksimetilceluloza; godži bobice u prahu (1,1%); acai bobice u prahu (0,6%); so; cimet; zaslađivač: sukraloza.

Nutritivna vrednost proizvoda:

Nutritivne informacije U 1 porciji (25 g) U 100 g proizvoda
Energetska vrednost 449 kJ/106 kcal 1797 kJ/425 kcal
Masti

– od toga zasićene masti

2 g

0,5 g

7,8 g

2 g

Ugljeni hidrati

– od toga šećeri

3,3 g

<0,5 g

13 g

<0,5 g

Vlakna 0,8 g 3,2 g
Proteini 19 g 74 g
So 0,55 g 2,2 g

Način primene: Razmutiti jednu porciju praha (25 g = 3 pune supene kašike) u 250 ml vode u šejker boci i konzumirati jednom dnevno. U danima treninga konzumirati jednu porciju nakon treninga, a danima bez treninga konzumirati jednu porciju poslepodne.

Informacije o alergenima: Sadrži soju. Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mlekojajaglutensojaljuskari i školjkašisumpor-dioksid jezgrasto voće.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka preparata, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama sklonim učestaloj pojavi herpesa. Osobe koje uzimaju lekove koji utiču na dilataciju krvnih sudova, kao i osobe sa bubrežnom ili hepatičnom insuficijencijom treba sa oprezom da koriste preparat. Osobe obolele od dijabetesa i osobe koje uzimaju lekove pre početka korišćenja preparata treba da se konsultuju sa lekarom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta. Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece.

Ocenite proizvod!
[Total: 0 Average: 0]