W SHAPE PROT SHAKE 500GR

AKCIJA

W SHAPE PROT SHAKE 500GR

2,690.00 RSD 1,800.00 RSD

– 14g kvalitetnog proteina
– smanjen unos kalorija
– bogat vlaknima
– sa dodatkom 8 vitamina
– sadrži hitozan, hrom pikolinat, ekstrakt zelene kafe, l-karnitin, acai berry

Šifra proizvoda: amg-17295 Kategorije: , ,

Opis

W Shape Protein Shake je namenjen prvenstveno ženama. Predstavlja idealnu zamenu za obrok sa visokim sadržajem proteina, kvalitetnim ugljenim hidratima i vrlo malo masti. Takođe sadrži visoku količinu vlakana koji podržavaju optimalne metaboličke procese i nadopunjuje se sa sastojcima koji su godinama poznati u fitnes industriji: hitozan, hrom pikolinat, ekstrakt zelene kafe, l-karnitin, acai berry. Za bolju apsorpciju unetih nutrijenata i zdravu funkciju organizma tu je i 8 vitamina (C, E, B1, B2, B3, B6, B7, B9) koji se unose sa svakom porcijom WShape proteinskog šejka.

Hitozan je dijetetski suplement koji ima neverovatnu sposobnost da se veže za masti i holesterol i tako ih izoluje pre nego sto se apsorbuje u telu.
Hrom pikolinat pomaže metabolizam glukoze, reguliše nivo insulina i održava zdrave nivoe holesterola i drugih masti u krvi. Regulisanjem dejstva insulina, hrom održava nivo šećera u krvi, a time utiče i na kontrolu apetita.
Ektrakt zelene kafe obećava gubitak kilograma, suzbijanje apetita, ubrzanje metabolizma i brže sagorevanje masti.
U slučaju deficita L-karnitin-a u organizmu, masti se ne iskorištavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povećanja masnih naslaga, nedostatak L-karnitina, izaziva umor.
Acai berry je brazilsko voće koje osim izuzetno jake antioksidativne strukture, sadrž i omega masne kiseline i mononezasićene masne kiseline. Takođe sadrže i vitamine B1, B2, B3, E i A, pa predstavljaju i značajan izvor vitamina.

Način upotrebe: Pomešati 1 dozu (30 g praška) sa 300 ml hladne vode ili obranog mleka. Napitak koristiti umesto jednog obroka, preporučljivo večere. Uzimati 1-2 puta dnevno.

Pakovanje: 500g

[Total: 1   Average: 5/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: