WHEY PROTEIN 3KG

7,200.00 RSD

  • 24g proteina po servisu
  • Mešavina 89% koncentrata, 5% izolata i 6% hidrolizovanog proteina-peptida surutke
  • Prirodan izvor amino kiselina i BCAA
  • Brzo resorbovanje
  • Lakorastvorljiva instant formula
Šifra proizvoda: amg-17291 Kategorije: , , ,
Pregled korpe

Opis

Jedan od najvećih izvora najkvalitetnijih proteina je surutka. Sirova surutka pored proteina sadrži i masti, laktozu i druge supstance, pa se daljom obradim dobijaju proteini različitog procenta i čistoće.

Koncentrati proteina surutke sadrže uglavnom preko 70% proteina, ali sadrže i masti i laktozu. Pojedini sadrže veće količine imunoglobulina od drugih.

Izolati proteina surutke, su najčešće većeg procente čistog proteina, oko 80%, sa neznatnom količinom masti i laktoze.

Hidrolizati proteina surutke se dobijaju najkompleksnijim i najskupljim procesom, i sadrže molekule proteina degradirane do peptida. Ovakav protein se lako apsorbuje i vari, i ima najveću biološku vrednost.

Proteini surutke su bogati nutrijentima koji stvaraju aminokiselinu glutation, koja je snažan antioksidans. Protein surutke se može konzumirati u svim starosnim dobima.

Zbog visokog nivoa aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), koje su potrebne za ispravan rast i povećanje mišićne mase, protein surutke je naročito popularan kod sportista. Pije se odmah nakon treninga, ili uveče pre spavanja. Razgradnjom proteina snabdevamo ćelije aminokiselinama koje podstiču rast mišičnih vlakana.

Doziranje: Pomešati 1 mericu (32 g) sa oko 250 ml hladne vode. Kao dodatak ishrani uzimati jedanput dnevno. U danima treninga uzimati 30 minuta posle vežbanja, a ostalim danima ujutro ili pred spavanje.

Ukusi: čokolada, vanila i jagoda.

U napomeni možete naglasiti koji ukus želite. U slučaju da tog ukusa nema trenutno na stanju, kontaktiraćemo vas.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na proteine mleka, kao ni osobama sa oboljenjima bubrega i jetre. Neželjene interakcije sa lekovima, dijetetskim suplementima, biljkama ili hranom, nisu poznate.

Pakovanje: 3kg

Ocenite proizvod!
[Total: 22 Average: 3.9]