WheyPro Elite 85 1kg

WheyPro Elite 85 1kg

3,800.00 RSD

Kada za WheyPro Elite 85 kažemo da je jedinstven u svojoj kategoriji, onda to znači da ne postoji visokoproteinski preparat poput ovog, koji u sebi sadrži whey izolat, ultrafiltriran whey koncentrat, hidrolizat kazeina i protein govedine. Doslovno ne postoji proteinski preparat ni sličan ovome. Kombinacija četiri biološki visokovredna proteina, sa različitim vremenima otpuštanja, čine pravu eksploziju onog najboljeg što vam je potrebno za vaše mišiće. Kontinuirani pozitivan azotni bilans, anaboličko stanje( mišićni rast) i snabdevenost mišića najkvalitetnijim proteinima.

Uspeh je zagarantovan!

 

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-11943 Kategorije: ,

Opis

Formulacija WheyPro Elite 85 je takva da obezbeđuje ceo spektar esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina sa visokim sadržajem BCAA. Kvalitet je praćen lakoćom pripreme i odličnim ukusom, koji će zadovoljiti i najizbirljivije profesionalce.

WheyPro Elite 85 ima dodat kompleks enzima DigeZyme® koji pomaže lako varenje sva tri izvora proteina, bez neželjenih efekata poput nadutosti.

Šta dobijate od WheyPro Elite 85?

  • visokokvalitetnu mešavinu proteina CFM®- whey izolat, ultrafiltrat, hidrolizat govedine i kazeina
  • kontinuirano otpuštanje i enzimsku podršku varenju proteina
  • izgradnju čiste mišićne mase
  • sprečavanje razgradnje mišića nakon treninga
  • ubrzan oporavak i vraćanje energije

Upotreba: 1 mericu razmutiti u 2 dl vode ili mleka i konzumirati 2 – 3 puta na dan. Jednu dozu popiti neposredno nakon treninga

Pakovanje: 1 kg.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: