BCAA 6000

2,800.00 RSD

  • Povećava mišićnu snagu
  • Povećava izdržljivost
  • Smanjuje zamor i bolne upale mišića
Šifra proizvoda: amg-20711 Kategorije: , ,
Pregled korpe

Opis

Supergorivo za mišiće
BCAA (aminokiseline razgranatog lanca) predstavljaju najbolje „gorivo“ za vaše mišiće. Ono što ih čini posebnim jeste da, za razliku od drugih aminokiselina, ulaze direktno u mišiće nakon konzumacije. Zato se uzimaju neposredno pre, tokom ili posle treninga.
Podstiču mišićnu funkciju i ubrzavaju oporavak
Sa svakom dozom BCAA aminokiselina u organizam unosite 6 g aminokiselina L-leucina, L-izoleucina i L-valina u međusobnoj razmeri 2:1:1. Pored gradivne funkcije, BCAA aminokiseline direktno u mišićima započinju proces regeneracije i oporavka.

Celodnevni rast mišića i danima kada se ne trenira
I u danima bez treninga mišići nastavljaju da se razvijaju zahvaljujući unosu BCAA. Zato je idealno koristiti BCAA 6000 kao svakodnevno dodatak ishrani.

Upotreba: Danima kada se trenira, sadržaj 1 dozirne merice rastvoriti u 250-300 ml hladne vode i konzumirati neposredno pre, tokom ili posle treninga. Zbog trenutnog delovanja, BCAA je najbolje uzimati u vreme treniga tako što se mogu dodati u tečnost koja se koristi tokom treninga. Danima bez treninga konzumirati u bilo koje doba dana ili večeri.
Konzumiranje 1-2 doze BCAA dnevno daje optimalne rezultate u razvoju mišića i njihovom oporavku.

 
Pakovanje: 255 grama, 30 doza
Ocenite proizvod!
[Total: 1 Average: 5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: