No reaktori

 • CELL UP SHOT 60ML

  CellUp® Shot iz AmixPro linije proizvoda je nova formula dizajnirana da pojača intenzitet i poboljša performanse vašeg treninga.

  170.00 din.
 • PARANORMAL 587GR

  Ako svaki trening odradite sa maksimalnim nivoima energije, izgradićete više mišića. PARANORMAL je jedinstveni novi način da izvučete što više iz svakog treninga. Treniraćete jače, sa više intenziteta, odraditi više ponavljanja i podizati veće težine nego ikada ranije. Kombinacija bioaktivnih sastojaka osigurava da ćete raditi svojim maksimalnim kapacitetom i izvući maksimum koristi iz vaseg treninga. Svaka komponenta igra vitalnu ulogu u poboljšanju vašeg treninga i faktori rade sinergetski kako bi se sve njihove prednosti spojile i učinile da PARANORMAL bude najbolja stvar na svetu, koju možete uzeti pre treninga. Intenzivan mentalni fokus, ogromno povecanje energije i ludačka agresivna želja da gurnete sebe preko granica normalne ljudske izdržljivosti. Zaboravite osećaj umora i slabosti kada dođete u teretanu. Nijedan teg neće biti previše težak, nijedan trening previše intenzivan. Ni jedan osecaj napumpanosti nikada nije bio kao ovaj sad. OSTANI FOKUSIRAN I RAZVALJUJ OD STARTA…DO POSLEDNJE SERIJE. UNISTI TERETANU!

  ■ OŠTAR MENTALNI FOKUS
  ■ HARDCORE INTENZITET
  ■ PARANORMALNA NAPUMPANOST
  ■ ALFA MENTALITET

  4,650.00 din.
 • SHOCK SHOT 100ML

  SHOCK SHOT je formulisan za one koji ozbiljno treniraju sa opterecenjem, bodibildere, sportiste koji se bave sportovima snage i sportiste iz svih ostalih sportova koji žele da postignu maksimalni intenzitet, energiju i fokus tokom svojih treninga ili sporta.

  NEMA VIŠE NEPRODUKTIVNOG VREMENA U TERETANI!

  200.00 din.
 • SUPER CHARGE 5 SERV.

  1,400.00 din. TRENUTNO NEMA NA STANJU
 • ARGININE AAKG 300GR.

  2,890.00 din.
 • ASSAULT BLACK 30SER.

  4,900.00 din. TRENUTNO NEMA NA STANJU
 • pre-trenažni sistem

  ASSAULT ION-3 20 DOZA

  Assault™ – pre-trenažna formula za snagu i izdržljivost

  • kompletni pre-trenažni sistem za sportiste
  • bogat nitratima neophodnim za povećanje koncentracije azotoksida
  • eksplozivna energija bez „otkazivanja“ mišića
  • puferizuje mlečnu kiselinu, smanjuje zamor

  Najkompletniji i najnapredniji pre-trenažni sistem na tržištu

  Ovo je vodeća pre-trenažna formula među suplementima jer na bezbedan način povećava snagu i izdržljivost, za razliku uobičajenih formula koje veštačke energetske stimulanse.

  Assault™ je najizučavaniji energetski pre-trenažni suplement, jedna od studija je Clinical Study of MusclePharm’s Award Winning Pre-Workout Supplement Assault™ Published in Nutrition Research Journal, Double-Blind Placebo-Controlled Clinical Trial Confirms Safety and Efficacy of Assault in Recreationally Active Men. Kod sportista ima reputaciju ozbiljnog i bezbednog suplementa za povećanje izdržljivosti i snage. Pored toga, uz Assault™ skraćuje se vreme oporavka posle treninga.

  Upotreba: Pomešati sadržaj 1 dozirne merice sa 2,5-3,5 dl vode. Uzimati 20-30 minuta pre treninga jedanput dnevno. Uzimati najmanje 3,5 l vode dnevno.

  Pakovanje: 290 gr.

  2,800.00 din. TRENUTNO NEMA NA STANJU
 • ASSAULT 14.5 GR

  • Srednje i sporo oslobađanje izvora proteina!
  • Hrani mišiće do 8 sati
  • Dodatna probavna mešavina za maksimalno iskorištenje
  • Maksimalni rast mišića

  Hrani mišiće do 8 sati: uz precizno projektovanu matricu koja sadrži koncentrat proteina surutke, hidroizolate i izolate, kao i jaje, belance i micelarni kazein, combat je proteinska super hrana! Budući da se svaki od različitih proteinskih izvora koji se nalaze unutar combat-a vare u različito vreme, aminokiseline se ne ubacuju u krvotok u roku od nekoliko minuta nakon konzumacije, već će stalno hraniti vaše mišiće i do osam sati posle!

  Tehnološki napredni protein – „superhrana“

  Bodybuilderi i sportisti već decenijama znaju da je ishrana bogata kvalitetnim proteinima potrebna kako bi se povećala mišićna masa, snaga i moć. Međutim, konzumiranje takve ogromne količine proteina samo putem hrane je teško za većinu, što je dovelo do pojave proteina u prahu. Problem je u tome što se malo od tih proizvoda može odvojiti od ostalih. Zato je tim naučnika iz Muscle Pharm -a radio na razvoju tehnološki najnaprednije formule proteina koju je industrija suplemenata ikada videla – i koji je nazvan combat!

  Muscle Pharm naučnici su insistirali na combat -u sa ekstra bcaa -a i glutamina za intenziviranje oporavka, i obnavljanju i zadržavanju nitrogena, kao i na posebnoj digestivnoj mješavini kako bi se osiguralo najbolje korištenje hranjivih supstanci.

  Upotreba:

  • Za muškarce: uzmite dve merice (oko 50 grama proteina) sa 200 – 400 ml hladne vode ili bilo kog pića po vašem izboru. Konzumirati 2 – 3 puta dnevno za optimalan rast mišića. Da biste povećali unos proteina po obroku i postigli ukusni milkshake ukus, koristite nemasno ili mleko sa niskim sadržajem masnoće.
  • Za žene: uzmite jednu mericu (oko 25 grama proteina) sa 200 – 400ml hladne vode ili bilo kog pića po vašem izboru. Menjate količinu tečnosti kako bi se postigla željena konzistentnost. Konzumirati 2-3 puta dnevno za optimalno oblikovanje tijela. Da biste povećali unos proteina po obroku i postigli ukusni milkshake ukus, koristite nemasno ili mjeko sa niskim sadržajem masnoće

  Pakovanje: 14,5 gr.

  150.00 din. TRENUTNO NEMA NA STANJU
 • SUPER CHARGE 800GR

  5,750.00 din.
 • Najprodavaniji No Reaktor

  HELLGELL

  Najprodavaniji No Reaktor na tržištu!

  HELLGELL-

  200.00 din.
 • Pump Hybrid 500ml

  PUMP HYBRID™ SCI-MUSCLE

  • Snažna pre trenažna formula sa moćnim, brendiranim sastojcima u najefikasnijim dozama
  • Generiše intenzivan mentalni focus i energiju
  • Povećava nivo azot oksida
  • Stimuliše dubinska mišićna vlakna
  • Povećava fizičke performanse

  2,800.00 din.
 • Argi NO 300gr

  ArgiNO Xline, UKUS: POMORANDZA
  Velicina porcije: 6gr
  Broj porcija po pakovanju: 50

  ArgiNo Xline je kompleks elemenata sa AAKG na celu koje su odgovorne za maksimalno povecanje u proizvodnji azot oksida (NO), sto dovodi do boljeg snabdevanja krvi i kiseonika do misicnih celija. To utice na bolju efikasnost treninga, kao i na maksimizaciju anabolickih procesa.
  Arginin je nutritivni elemenat iz koga se aktivna bioloska jedinjenja formiranaju u telu, tacnije agmatin i azot oksid (NO). Oni su vazni za oblikovanje figure, razvoj funkcionalnog kapaciteta i ocuvanja i unapredjivanja seksualnih sposobnosti. Arginin omogucava adekvatno snabdevanje krvi, kiseonika i hranljivih sastojaka do misicnog tkiva, kao sto i olaksava rast misica, smanjuje masno tkivo i unaredjuje erekciju.
  Veliki Broj propisno kontrolisanih klinickih istrazivanja su dokazali da 2g arginine-a datih sportisima tokom perioda od 5 nedelja, rezultuje u znacajnom (u odnosu na kontrolnu grupu) povecanju snage i rastu misicne mase, kao i u smanjenju masti i proizvoda dekompozicije proteina.
  U ovoj reakciji, arginin je transformisan u gasni hormon – azot oksid (NO). Azot oksid aktivira proizvodnju ciklicnih nukleotida. U misicnog tkivu, ciklicni nukleotidi ucestvuju u cirkulaciji krvi i kiseonika, aminokiselina, kreatina i distribuciji energetskih elemenata, kao i u stvaranju impulsa snage i anabolizma proteina. Dakle, oni stimulisu povecanje snage i rast misica. S druge strane, u celijama masti, ciklicni nukleotidi intenziviraju procese lipolize i termo geneze, to je disocijacija rezervnih masnih celija koje oslobadjaju toplotnu energiju.
  U ovoj reakciji, arginin je transformisan u poliamine – esencijalne za sintezu proteina. Ne samo da poliamini izgradjuju misicno tkivo sa proteinima, vec i proizvode nove misicne celije! Dakle, zahvaljujući arginine-u (indirektno), mozemo postici konstantan i stalni rast misica.
  U ovoj reakciji, arginin se transformise u agmatin – amin, koji ima slicne karakteristike kao termogenici, posebno yohimbine. Agmatin povecava nivo ciklicnih nukleotida, koji je, kako je vec pomenuto u tacki 1., utice na misicni rast i smanjenje masti.
  Arginin se takodje transformise u kreatin, koji nije naveden u tackama iznad, zbog rasprostranjene dostupnosti kreatina.
  – Apsoultno obavezan dodatak za svakog sportistu
  – Blastex – Super Povoljna Suplementacija
  – Cist L-arginine + AAKG + taurin (poboljsava apsorpciju i anabolicke procese)
  – Laboratorijski Testirano / GMP / HACCP

  NACIN UPOTREBE: Danima kada trenirate – 1 porcija pre treninga; danima kada ne trenirate – 1 porcija ujutru nakon budjenja.
  Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

  2,250.00 din.