fbpx

Tablete i kapsule

 • MEGA AMINO 500T.

  Kompleks esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina u tabletama

  3,390.00 din.
 • MEGA AMINO 300T.

  Kompleks esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina u tabletama

  2,420.00 din.
 • MEGA AMINO 100T.

  Kompleks esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina u tabletama

  930.00 din.
 • BETA-ALANINE 120C.

  2,100.00 din.
 • ARGININE PYROGLUTAMATE LYZINE 100C

  Arginin piroglutamat je poseban oblik arginina, koji u kombinaciji sa lizinom povećava prirodni hormon rasta isto kao znatno veća količina običnog L-arginina. Zahvaljujući ovoj izvanrednoj efikasnosti i ekonomičnosti, najširi krug korisnika sada može sebi da olakša put do lepšeg izgleda, boljeg zdravlja i kvaliteta života.

  2,400.00 din.
 • AAKG NO4 90C

  2,100.00 din.
 • AMINO PURE 6300 350T.

  2,450.00 din.
 • L-ARGININE 120C.

  1,800.00 din. 1,600.00 din.
 • CORE BCAA 3:1:2 240CAPS

  BCAA 3:1:2™ – kao temelj muskulature

  – brzoapsorbujući kompleks aminokiselina razgranatog lanca
  – povećavaju sintezu, a smanjuju razgradnju proteina, tj. mišića
  – povećavaju izdržljivost, smanjuju umor i skraćuju vreme oporavka
  – sagorevaju masti i obezbeđuju suvu bezmasnu mišićnu masu
  – čuvaju rezerve glikogena u mišićima
  – nalaze se u idealnom odnosu 3:1:2 (leucin-izoleucin-valin)

  3,200.00 din. 1,950.00 din.
 • MEGA TAURINE CAPS 50C.

  Taurin je neesencijalna aminokiselina koja u sebi sadrži sumpor, a u organizmu se nalazi u slobodnom obliku, jer nije sastavni deo proteina. Rasprostranjen je po čitavom organizmu, u srcu i krvi, mišićima, centralnom nervnom sistemu i mozgu, i od velikog je značaja za funkcionisanje čitavog nervnog sistema. Učestvuje u regulaciji krvnog pritiska i transportovanju elektrolita kroz ćelijske membrane. Pošto se nalazi i u očima, smatra se neophodnim i za održavanje vida i zdravlja očiju. Taurin je gradivni blok za druge aminokiseline, a sastavni je deo žuči, koja je neophodna za varenje masti, apsorpciju liposolubilnih vitamina i kontrolu nivoa holesterola.

  Mnoge namirnice su izvor taurina: meso, jaja, mlečni proizvodi i riba. Povrće i orasi ne sadrže taurin, ali sadrže metionin i cistein, aminokiseline od kojih organizam može da sintetiše taurin uz vitamin B-6 i kofaktore.

  Taurin se u organizmu ponaša slično insulinu jer poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina. Pojačava dejstvo glutamina u metabolizmu proteina pri procesu nastanka mišićnog tkiva, pa mu sportisti i sportski nutricionisti daju značaj kakav ima i glutamin. Tokom intenzivnih i napornih treninga, količina taurina u organizmu se smanjuje, a da bi se stvorila nova količina, treba utrošiti metionin, cistein i vitamin B-6. Kako bi se oni uštedeli za svoje primarne funkcije, preporučuje se dodatno unošenje taurina. Taurin se ponaša i slično kreatinu jer pomaže mišićima da zadrže dovoljnu količinu vode, a time i veći volumen mišićnih ćelija. Ovakva, bolje hidrirana mišićna ćelija može da obezbedi bolju proteinski sintezu, što je naročito značajno za bodibildere. Taurin može u velikoj meri da se nadoknadi ishranom, ali sportisti i vegetarijanci bi trebalo da ga nadoknađuju preko dodataka ishrani.

  Taurin ima ulogu da održava holesterol u rastvorljivom obliku i da normalizuje odnos i ravnotežu između drugih aminokiselina. Za srce je značajan jer kontroliše nivo kalijuma. Učestvuje i u apsorpciji natrijuma, magnezijuma i kalcijuma. Sve vrste stresa, uključujući i bavljenje sportom, naročito dizanje tegova i bodibilding, u velikoj meri troše taurin, a on je neophodan da spreči razgradnju (katabolizam) mišića usled jakih treninga. Neka od svojstava taurina:

  – poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina
  – učestvuje u proteinskoj sintezi
  – sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak
  – neophodan je za rehidraciju ćelija, daje ćelijama veći volumen

  Preporučena doza: 1 kapsula dnevno.

  1,200.00 din.
 • WHEY AMINO TABS 2000 300TAB.

  • kompletan spektar amino kiselina
  • visok sadržaj BCAA
  • snažna anabolička formula

  Whey Amino 2000 ima za cilj maksimalan i brz rast i oporavak mišića, kao i smanjenje bola u mišićima. To omogućava odgovarajuća kombinacija BCAA i ostalih aminokiselina. Ova aminokiseline smanjuju oslobađanje mioglobina i elestaze, čija pojava signalizuje zargradnju mišićnog tkiva i periodu posla treninga. Na ovaj se način smanjuje bol u mišićima i podstiče imunološki sistem.

  2,400.00 din.
 • AMINO BCAA 4200 200T.

  Amino BCAA 4200 je formula sa maksimalnim potencijalom diznajnirana da pruži 4200 mg kompleksa čiste slobodne forme amino kiselina L-Valina, L-Leucina i L-Izoleucina i na taj način spreči bilo koju mogućnost katabolizma (razgradnje) vaših mišića.
  Amino BCAA 4200 predstavlja prvu liniju odbrane od mogućeg katabolizma!

  Amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) su dobile ime po svojoj jedinstvenoj hemijskoj strukturi. Sve amino kiseline razgranatog lanca su esencijalne amino kiseline i definisane kao takve, organizam nije u mogućnosti da ih proizvede, već se moraju uneti putem ishrane.

  Prisustvo amino kiselna razgranatog lanca BCAA, tokom treninga sa tegovima povećava izgradnju mišića za čak 100%! Ova činjenica je veoma bitna jer je velika stimulacija sinteze proteina u mišićima mehanizam koji omogućava veći i brži rast mišića.

  2,890.00 din.