fbpx

Tablete i kapsule

 • L-TYROSINE 100T.

  Povećanje energetskog nivoa, stimulativno dejstvo; podrška sagorevanju masti; sprečavanje razgradnje mišića.

  1,460.00 din.
 • MEGA AMINO 500T.

  Kompleks esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina u tabletama

  3,390.00 din.
 • MEGA AMINO 300T.

  Kompleks esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina u tabletama

  2,420.00 din.
 • MEGA AMINO 100T.

  Kompleks esencijalnih i neesencijalnih amino kiselina u tabletama

  930.00 din.
 • BETA-ALANINE 120C.

  2,100.00 din.
 • ARGININE PYROGLUTAMATE LYZINE 100C

  Arginin piroglutamat je poseban oblik arginina, koji u kombinaciji sa lizinom povećava prirodni hormon rasta isto kao znatno veća količina običnog L-arginina. Zahvaljujući ovoj izvanrednoj efikasnosti i ekonomičnosti, najširi krug korisnika sada može sebi da olakša put do lepšeg izgleda, boljeg zdravlja i kvaliteta života.

  2,400.00 din.
 • AAKG NO4 90C

  2,100.00 din.
 • AMINO PURE 6300 350T.

  2,450.00 din.
 • L-ARGININE 120C.

  1,800.00 din. 1,600.00 din.
 • CORE BCAA 3:1:2 240CAPS

  BCAA 3:1:2™ – kao temelj muskulature

  – brzoapsorbujući kompleks aminokiselina razgranatog lanca
  – povećavaju sintezu, a smanjuju razgradnju proteina, tj. mišića
  – povećavaju izdržljivost, smanjuju umor i skraćuju vreme oporavka
  – sagorevaju masti i obezbeđuju suvu bezmasnu mišićnu masu
  – čuvaju rezerve glikogena u mišićima
  – nalaze se u idealnom odnosu 3:1:2 (leucin-izoleucin-valin)

  3,200.00 din.
 • MEGA TAURINE CAPS 50C.

  Taurin je neesencijalna aminokiselina koja u sebi sadrži sumpor, a u organizmu se nalazi u slobodnom obliku, jer nije sastavni deo proteina. Rasprostranjen je po čitavom organizmu, u srcu i krvi, mišićima, centralnom nervnom sistemu i mozgu, i od velikog je značaja za funkcionisanje čitavog nervnog sistema. Učestvuje u regulaciji krvnog pritiska i transportovanju elektrolita kroz ćelijske membrane. Pošto se nalazi i u očima, smatra se neophodnim i za održavanje vida i zdravlja očiju. Taurin je gradivni blok za druge aminokiseline, a sastavni je deo žuči, koja je neophodna za varenje masti, apsorpciju liposolubilnih vitamina i kontrolu nivoa holesterola.

  Mnoge namirnice su izvor taurina: meso, jaja, mlečni proizvodi i riba. Povrće i orasi ne sadrže taurin, ali sadrže metionin i cistein, aminokiseline od kojih organizam može da sintetiše taurin uz vitamin B-6 i kofaktore.

  Taurin se u organizmu ponaša slično insulinu jer poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina. Pojačava dejstvo glutamina u metabolizmu proteina pri procesu nastanka mišićnog tkiva, pa mu sportisti i sportski nutricionisti daju značaj kakav ima i glutamin. Tokom intenzivnih i napornih treninga, količina taurina u organizmu se smanjuje, a da bi se stvorila nova količina, treba utrošiti metionin, cistein i vitamin B-6. Kako bi se oni uštedeli za svoje primarne funkcije, preporučuje se dodatno unošenje taurina. Taurin se ponaša i slično kreatinu jer pomaže mišićima da zadrže dovoljnu količinu vode, a time i veći volumen mišićnih ćelija. Ovakva, bolje hidrirana mišićna ćelija može da obezbedi bolju proteinski sintezu, što je naročito značajno za bodibildere. Taurin može u velikoj meri da se nadoknadi ishranom, ali sportisti i vegetarijanci bi trebalo da ga nadoknađuju preko dodataka ishrani.

  Taurin ima ulogu da održava holesterol u rastvorljivom obliku i da normalizuje odnos i ravnotežu između drugih aminokiselina. Za srce je značajan jer kontroliše nivo kalijuma. Učestvuje i u apsorpciji natrijuma, magnezijuma i kalcijuma. Sve vrste stresa, uključujući i bavljenje sportom, naročito dizanje tegova i bodibilding, u velikoj meri troše taurin, a on je neophodan da spreči razgradnju (katabolizam) mišića usled jakih treninga. Neka od svojstava taurina:

  – poboljšava metabolizam glukoze i aminokiselina
  – učestvuje u proteinskoj sintezi
  – sprečava kataboličke procese i ubrzava oporavak
  – neophodan je za rehidraciju ćelija, daje ćelijama veći volumen

  Preporučena doza: 1 kapsula dnevno.

  1,200.00 din.
 • WHEY AMINO TABS 2000 300TAB.

  • kompletan spektar amino kiselina
  • visok sadržaj BCAA
  • snažna anabolička formula

  Whey Amino 2000 ima za cilj maksimalan i brz rast i oporavak mišića, kao i smanjenje bola u mišićima. To omogućava odgovarajuća kombinacija BCAA i ostalih aminokiselina. Ova aminokiseline smanjuju oslobađanje mioglobina i elestaze, čija pojava signalizuje zargradnju mišićnog tkiva i periodu posla treninga. Na ovaj se način smanjuje bol u mišićima i podstiče imunološki sistem.

  2,400.00 din.