fbpx

Sci-Muscle

 • IsoPharm 1.8Kg

  SCI-MUSCLE IsoPHARM™ je najbolja forma proteina iz surutke. IsoPharm sadrži preko 83% proteina sa veoma niskim sadržajem laktoze i masti. Pošto ima najveću biološku vrednost u odnosu na ostale proteine iz surutke, ovaj proizvod sadrži velike količine kako esencijalnih tako i neesencijalnih aminokiselina.

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: 1 x dnevno, nakon treninga, uzeti po 1/2 do 1 merice (25 – 50 g) proizvoda razmućenog u 150 – 200 ml vode ili mleka.

  Pakovanje:

  • 1800gr
  • Broj pojedinačnih serviranja: 72
  • Količina pojedinačne doze: 25g

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  7,100.00 din.
 • HemoPump 500gr

  Kao što mu i samo ime kaže HemoPump™ je formulisan tako da vam pruži podizanje energije i snage koja vam je potrebna da biste „pregurali“ i one najteže serije treninga.  Možete posmatrati HemoPump™ kao vašeg trening partnera koji će vam pomoći pri izbačaju i davati vitalnu energiju pomažući vam da pomerate granice prethodnog maksimuma kao i da izvučete maksimum iz svake serije treninga.

  HemoPump™ je najsavremeniji sistem oksida azota dizajniran da podrži:

  • Mišićnu izdržljivost, snagu i otpornost na zamor
  • Rapidan rast mišića
  • Mentalnu budnost i fokus
  • Mišićnu ispunjenost, pumpu i prokrvljenost
  • Anaerobni radni kapacitet mišićnog tkiva
  • Sprovođenje kiseonika do mišićnog tkiva
  • Sagorevanje masti

  HemoPump™ najnoviji proizvod iz SCI-Muscle koji je dotukao konkurenciju  u snazi jačanja samog učinka treninga. Da ne bi bilo zabune, HemoPump™ je ozbiljan pre-trenažni proizvod za vrhunske sportiste.

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: Dodajte 2 merice (20g) u 200ml vode i popiti nekih 30 min pre treninga.

  Pakovanje:

  • 500g
  • Broj pojedinačnih serviranja: 25
  • Količina pojedinačne doze: 20g

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  3,400.00 din. 2,500.00 din.
 • Alpha 50-amino 1L

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: 1 merica (40 ml) proizvoda dnevno. Pre upotrebe promućkati!

  Pakovanje:

  • 1 l
  • Broj pojedinačnih serviranja: 25
  • Količina pojedinačne doze: 40 ml

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  2,900.00 din.
 • METABOLON 250GR.

  Aktivni sastojci: HMB (β-hydroxy β-Methylbutyrate)

  Upotreba: izmešajte 2.5gr. (1/4 merice) sa 100ml. vode, 2 puta dnevno

  Pakovanje:
  -250gr.
  -100 pojedinačnih doza
  -količina pojedinačne doze 2.5gr.

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  3,500.00 din.
 • LIPOFENOM

  SCI-MUSCLE LIPOFENOM je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koji može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente. Kad se kombinuju, ti ekstrakti mogu značajno povećati termogenezu.

  3,900.00 din.
 • Big Glutamine 1Kg

  Zaustavlja razgradnju mišića i stimuliše novi rast

  Aminokiseline formiraju protein koji pomažu izgradnju većine telesnog tkiva – uključujući mišiće. Za vreme intenzivnih treninga nivo glutamine u mišićima ima tendenciju da opada.

  Dodatno, studije su dokazale da su, posle napornih treninga, mišići pocepani i oštećeni. Da bi se ovaj efekat onemogućio, hranljive materije moraju biti dostavljene organizmu i mora biti stimulisna sinteza proteina kako bi se pokrenula izgradnja mišića.

  Ako snabdemo nase telo sa glutaminskim peptidima pre intenzivnog treninga, dozvolićemo našem telu da zadrži velike zalihe glutamine u mišićima i da spreči njihovu razgradnju. To znači da telo može da koristi glutamin u mišićima za sintezu proteina i izgradnju čiste mišićne mase.

  4,800.00 din.
 • AminoRage 250gr

  Sci-Muscle AminoRage™, precizna, prvoklasna mešavina BCAA amino kiselina u dokazanoj razmeri 2:1:1, Glutamina, Citrullina DL-Malata, Kreatina i Vitamina B6 će doprineti ogromnom porastu vaših mišića i snage, podići energiju i poboljšati učinak samih mišića. Još od prve doze, AminoRage™ gradi, obnavlja i jača vaše mišiće do krajnjih granica. Iskusite brz oporavak, snagu, izdržljivost, učinak i rast mišića  u isto vreme!

  Trenirajte do samog MAKSIMUMA i poboljšajte oporavak u isto vreme!

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: Dodajte 5 grama (1/2 dozera) Aminorage-a u 150 ml vode 2 puta na dan.

  Pakovanje:

  • Težina: 250g
  • Broj pojedinačnih serviranja: 50
  • Količina pojedinačne doze: 5g

  Podaci o alergenima: Proizvod može sadržati u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  2,100.00 din.
 • Pump Hybrid 500ml

  PUMP HYBRID™ SCI-MUSCLE

  • Snažna pre trenažna formula sa moćnim, brendiranim sastojcima u najefikasnijim dozama
  • Generiše intenzivan mentalni focus i energiju
  • Povećava nivo azot oksida
  • Stimuliše dubinska mišićna vlakna
  • Povećava fizičke performanse

  2,800.00 din.
 • Bidon za vodu 750ml

  270.00 din.
 • Šejker

  Šejk savršenog ukusa garantuje optimalne rezultate. Sveže pripremljen šejk bez gubitka ukusa i/ili efikasnosti – prah i tečnost se skladište odvojeno i mešaju u trenutku u kom vi poželite!

  Uvek svež i čist. Bez nečistoća u šejku, ili prljanja na mestu pripreme. Mešanje se događa unutar Shakera!

  Uvek uz vas. Priprema bilo kad i bilo gde: u kolima, na vašem radnom mestu, ili u svlačionici. Nema potrebe za nošenjem odvojenih sastojaka sa sobom – Shaker je rešenje za svakog sa aktivnim načinom života!

  Kremasti šejk sa savršenim „penastim efektom“ svaki put. Shaker garantuje da će mešanje i stapanje sastojaka uvek proizvesti optimalni rezultat: gust i kremast šejk.

  Eliminiše formiranje grudvica. Savršeno cirkularan, uzak otvor služi kao sito. Mrežica pomaže u mrvljenju grudvica koje mogu nastati.

  Minimalni napor, maksimalni užitak! Bilo kakva čudan napor, ili radnja koja zahteva vaše vreme pri stvaranju šejka su eliminisani. Prosto uvrnite, prodrmajte i uživajte!

  Lako čišćenje! Shaker je pogodan za pranje u mašinama za pranje posuđa. Naravno, Shaker se može lako čistiti i ručno.

  Pakovanje: 1 kom

  350.00 din.
 • HemoCell 250gr

  Sci-Muscle creatine hydrate je pravo umetničko delo, jedinstveni britanski HPLC testiran, 100% čist  i očišćen od „dicyandiamide  (dcd)“  kreatin monohidrat u prahu. Efikasniji je od drugih vrsta kreatina, a redovnim upotrebom doprinosi stvaranju čiste mišićne mase. Ovakav oblik kreatina ne opterećuje i ne šteti radu bubrega. Veoma praktičan za korišćenje, jer nema faze punjenja i moguće ga je korisiti u dugim vremenskim intervalima, zato što je on apsolutne čistoće.

  HemoCell je veoma efikasan kreatin dovoljan da upotpuni fiziološke potrebe organizma i bezbedan je za upotrebu u dugom vremenskom roku.

  Ono što izdvaja britanski kreatin iznad svih drugih je njegova apsolutna 100% čistoća, kojeg trenutno u svetu imaju samo oni, bez opasne materije diciandiamide (vrsta veštačkog đubriva). DCD se koristi za supresiju bakterija u poljoprivredi. Meso i mleko koji su dobijeni uzgojem stoke u takvoj sredini, sadržaće DCD.

  Ovakvi kreatini ne opterećuju i ne štete bubrezima kao drugi, prednost je što nema zadržavanja vode i nadutosti, nema faze punjenja i održavanja i nisu potrebne nikakve pauze niti čišćenje kao kod svih drugih, moguće ga je korisiti u dugim vremenskim intervalima, iz razloga što on ima APSOLUTNU ČISTOĆU.

  Deluje brzo i moćno na povećanje snage, izdržljivosti, energije, oporavka i naravno mišićne mase. Kreatin se lako apsorbuje kroz digestivni trakt u krv odakle se po prirodnom procesu preuzima od strane mišića. Kad stigne u mišić, spreman je da dopunjava ATP – osnovni izvor energije za mišiće.

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: 2x dnevno rastvoriti po ½ merice (5 g) praha u ½ čaše vode i odmah popiti.
  Kako bi se postigla optimalna hidratacija i nesmetano odvijanje metaboličkih funkcija, preporučuje se uzimanje više tečnosti u vremenskom periodu kada se koristi preparat.

  Pakovanje:

  • 250g
  • Broj pojedinačnih serviranja: 50
  • Količina pojedinačne doze: 5g

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  1,250.00 din.
 • LCLT-1000 500ml

  Sci-Muscle Lclt-1000™ je čist L-Carnitine L-Tartate sa dodatim dehidriranim kofeinom u tečnom stanju. Studije su pokazale da L-Carnitine L-Tartate može povećati broj, gustinu i aktivnost androgenih receptora. Ovo čini  LCLT esencijalnim  suplementom za održavanje brojnosti i aktivnosti androgenih receptora za vreme i nakon perioda sa povećanom nivoima i količinom testosterona u krvi. Bilo da se radi o proizvodima koji pojačavaju proizvodnju prirodnim putem, dakle suplementacijom, ili sintetički, uzimanjem anaboličkih steroida. Nagli skokovi količine testosterona mogu dovesti do smanjenja broja i aktivnosti androgenih receptora, što može dovesti do androgene rezistencije. To je česta pojava, naročito nakon uzimanja anaboličkih steroida. Ovo može dovesti do nedostatka muževnosti, emocionalnih promena, femininizacije i dominacije estrogena, umora i slabog oporavka, što može dovesti i do povreda.

  L-karnitin L-tartrat je amino kiselina koja pomaže našem telu u proizvodnji energije i od suštinskog je značaja za funkcionisanje mozga i srca, pokreta mišića, i mnoge druge procese u telu. L-karnitin L-tartrat možu se naći u crvenom mesu, određenom povrću i nekim mlečnim proizvodima. L-karnitin L-tartrat se takođe smatra jakim antioksidantom.

  L-Carnitine je takođe nezaobilazan u procesu sagorevanja masti. Kao ključan faktor odgovoran je i jedini može da transponuje masti u mitohondrije, gde će se sagoreti, odnosno iskoristiti kao energija.

  Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

  Upotreba: Uzeti 1-2 x dnevno po 20 ml prizvoda (1 supena kašika ili odmeriti priloženom mericom). Pre upotrebe promućkati!

  Pakovanje:

  • 500ml
  • Broj pojedinačnih serviranja: 25
  • Količina pojedinačne doze: 20ml

  Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.

  2,100.00 din.