CarboJet Gain 4kg

4,900.00 RSD

CarboJet™ Gain je specijalno dizajniran ugljenohidratni i proteinski preparat sa visokovrednom Amixovom mešavinom proteina i patentiranom ugljenohidratnom Amix™ CarboJet™ mešavinom.

Proteinska mešavina se sastoji od CFM® Whey proteinskog isolata, ultrafiltriranog whey proteinskog koncentrata, nemasnog proteina junetine i surutke (aminokiseline ekstrahovane iz junećeg proteina).

 

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-11961 Kategorije: ,

Opis

Amix™ CarboJet™ matrix se sastoji od Vitargo®( ugljeni hidrati visoke molekularne težine), Palatinose® (ugljeni hidrati niskog glikemijskog indeksa za kontinuiranu dopremu energije) i visokokvalitetni  maltodekstrin, fruktoza i dekstroza.

CarboJet™ Gain je pravi gainer za masu i snagu specijalno dizajniran za dizače tegova, power liftere, bodi bildere u fazi mase i s druge strane za sportiste koji teže povećanju izdržljivosti i snage bez obzira na to kojim se sportom bave.

CarboJet™ Gain je veoma pogodan za ljude koji su visoko aktivni, kojima trebaju sve prednosti proteinskih mešavina ali i kompleksnih ugljenih hidrata. Kalorije iz ovog preparata potiču od proteina surutke i ugljenih hidrata niskog glikemijskog indeksa, koji hrane mišiće i pomažu sintezu glikogena u mišićima.

CarboJet™ Gain  je ultimativni preparat koji će vam pomoći da dobijete na kvalitetnoj mišićnoj masi, povećate snagu i opšte sportsko postignuće.

CarboJet™ Gain prednosti:

  • suplement i za pre i za posle treninga
  • lako svarljivi ugljeni hidrati i proteini
  • sadrži CFM® Whey protein izolat
  • brzo se priprema
  • ne sadrži aspartam
  • sadrži ugljene hidrate niskog glikemijskog indeksa

Upotreba: jednu mericu razmutiti u 2-2,5dl vode. Konzumirati jednu  do tri merice dnevno, u zavisnosti od potreba unosa proteina i ugljenih hidrata.

Čuvanje: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Pakovanje: 4 kg.

[Total: 0   Average: 0/5]
Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: