GOLD STANDARD 100% WHEY 2.27KG

11,500.00 RSD

– visoko kvalitetni proteini surutke
– 24g proteina po obroku
– 5,5g BCAA
– 4g L-glutamina
– dodati enzimi za bolje varenje

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-14760 Kategorije: ,

Opis

Bilo da ste na kalorijski restriktivnoj dijeti gde vam je cilj sagoreti masti, a očuvati mišiće. Gold Whey Standard je vrhunski odabir zbog svoje visoke biološke iskoristivosti i malo kalorija. Ako ste željni velike mišične mase, Gold Whey je najbolji izbor sadrži sve bitne sastojke za rast mišiča, od najkvalitetnijih izvora i sadrži više aminokiselina od bilo kojeg konkurentskog proizvoda. Zato je Gold Whey Standard, iako naizgled skup protein, jedan od najisplativijih kada se u obzir uzme aminokiselinski profil i biološka iskoristivost.

Sigurno ste čuli neke od ovih izraza:  

„Topi se kao Gold Whey Standard“ ili „ Miriše kao Gold Whey Standard“ ili „ Ovo je skoro kao Optimum Whey“.

Samo je jedan Optimum Nutrition 100% Gold Whey Standard, najprodavniji i najnagrađivaniji whey protein na svijetu.

Protein surutke je popularan kod aktivnih osoba zbog njegove izuzetno brze apsorpcije i bogatog profila amino kiselina koje potpomažu oporavak. Izolati su najčistiji oblik ovog proteina i primarni su sastojak Gold Standard 100% Whey-a. Svako serviranje sadrži 24 grama brzo probavljivog proteina surutke sa niskim nivoom masti, holesterola, laktoze i drugih stvari koje vam ne trebaju. Bez Proteini su osnova čovečijeg tela i deluju u svakoj pojedinačnoj ćeliji. Proteini obavljaju brojne bitne funkcije u telu. Značajne su za rast, obnovu tkiva i aminokiselina, koje učestvuju u transportu hrane, kiseonika i azota.Izolat proteina surutke je najčistiji oblik whey proteina. Oni su najčišći i najskuplji oblik whey proteina koji postoji. Svaki obrok sadrži 24 grama visoko kvalitenih proteina od surutke s visokim delom izolata surutke, najčistijim izvorom proteina i sposobnošću izvanredno brze apsorpcije.
Bilo da ste na kalorijski restriktivnoj dijeti gde vam je cilj sagoreti masti, a očuvati mišiće. Gold Whey Standard je odličan odabir zbog svoje visoke biološke iskoristivosti i malo kalorija; a i ako ste željni velike mišične mase, Gold Whey je opet odličan izbor jer sadrži sve bitne sastojke za rast mišiča.
Dodatna prednost proizvoda je velik sadržaj biološki aktivnih proteina mikrofrakcija, kao što su alfa laktoalbumin, glikomakropeptidi, beta laktoglobulin, imunoglobulin G, laktoferin, laktoperoksidaza i razni faktori rasta.
U jednoj merici dobijemo više od 4 g glutamina različitih oblika i 5 g BCAA. Za bolje iskorištenje proteina i smanjenje poremećaja varenja dodati su još enzimi za varenje laktoze.
Upotreba: Pomešajte jednu punu mericu 30g sa 250-300 ml vode ili mleka.

Ocenite proizvod!
[Total: 31 Average: 3.5]