COMBAT 100% WHEY 907GR

COMBAT 100% WHEY 907GR

4,050.00 din.

COMBAT WHEY PROTEIN – MUSCLEPHARM

– mikrofiltiran protein surutke koji podstiče brzo povećanje mišićne mase
– sadrži anabolne amino kiseline u prirodnom obliku
– skraćuje vreme oporavka
– povećava količinu azotoksida u mišićima
– podstiče sintezu muskularnih proteina i rast bezmasne mišićne mase

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: amg-14124 Kategorije: ,

Opis

Izvanredan ukus, brzo se meša i lako vari (bez glutena)

Proteini su neophodni u ishrani i predstavljaju jedan od najvažnijih hranljivih sastojaka za organizam. Kako se telo troši više tokom treninga, ono zahteva povećanu količinu aminokiselina i proteina, za razliku od neaktivnog organizma. Stoga dodatne količine proteina postaju neophodne u ishrani svakog sportiste.

MusclePharm 100% Whey protein sadrži formulu visokog kvaliteta koja organizam snabdeva velikim količinama aminokiselina u prirodnom obliku, koje su mu potrebne na dnevnoj osnovi. Bez obzira na starost ili nivo telesne aktivnosti, proteini predstavljaju bazičan deo svih tipova ishrane, jer su pokretači mišićnog rasta i proteinske sinteze.

MusclePharm® radni tim naučnika je izbacilo na tržište izvanredan protein surutke. U traženju odgovora kako da postignu najbolju formulu, znali su da je odgovor na to pitanje “tražimo više od postignutog”. Trebalo je da stvore formulu sa većim procentom proteina, kako bi povećali zadržavanje azota u mišićima, jer je to preduslov za njihovu uspešnu sintezu.
Jedan od najbogatijih izvora azota je protein surutke. Ultramikrofiltrirana surutka sadrži anabolne aminokiseline u njihovom prirodnom stanju, koje suplementacijom proteinom surutke nedirnute dospevaju u krvotok. One stvaraju okruženje bogato azotom, koje predstavlja povoljan uslov za stvaranje muskularnih proteina. Ovo rezultira stvaranjem čiste mišićne mase bez masnih depoa.

[Total: 3   Average: 4.3/5]
You've just added this product to the cart: